Casimo - pardoseli din lemn

Home -> Casa gradina -> Amenajari interioare -> Casimo - pardoseli din lemnAdaugat la data de 2009-04-01

Casimo - pardoseli din lemn

Casimo - pardoseli din lemn, este o companie romaneasca ce aduce conceptul de calitate in furnizarea, montarea si finisarea lemnului masiv si stratificat pentru pardoseli si pentru placari exterioare. Finisajele pentru parchet pot fi din cele mai diverse, de la uleiuri si lacuri pana la produse prelucrate manual, antichizat, afumat sau periat. Modelul de montaj poate fi personalizat, tinand cont de celelalte detalii de design dorite de beneficiar. Montajul este executat cu echipele Casimo formate din personal cu experienta, indemanare si grija fata de lucrari. Responsabilitatea Casimo se traduce si in garantia de 2 ani pe care o oferim clientilor nostri la lucrarile complete. Compania Casimo onoreaza cu succes atat comenzile persoanelor particulare, ale companiilor cat si ale antreprenorilor in constructii. Pentru mai multe informatii despre produsele noastre, va rugam sa vizitati site-ul nostru www.casimo.ro.
http://www.casimo.ro

Popularitatea - http://www.casimo.ro

0
( Refresh )
0

Alte informatii

Data adaugarii:
01/04/2009
In categoria:
Vizitatori
Casimo - pardoseli din lemn:
229

Cuvinte cheie

parchet, parchet masiv, parchet stratificat, adezivi, rasina, montaj, parchetari, parchet stejar, parchet exotic, deck, lacuri, uleiuri, dusumea, pardoseli, triplustratificat, plinta, grunduri, chituri, sape, parchet antichizat, barock, reconditionare parchet, parchet afumat, parchet periat, parchet albit, parchet slefuit, cumaru, ipe, massaranduba, jatoba, doussie, stejar american, cires, nuc, merbau, fag, frasin, sucupira, afrormosia, wenge, tauari, teak, uzin, garapa, ake,

Cod reciproc

Va rugam sa semnalati o eventuala incadrarea gresita a site-ului - Casimo - Pardoseli Din Lemn - in categoria Casa gradina, poza care sa nu semene cu site-ul www.casimo.ro, descriere gresita precum si orice alta eroare.

Toate drepturile rezervate Bookmysite.ro 2008 - 2010 bookmysite.ro

Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul nostru scris.
Site-urile listate sunt raspunzatoare de continutul propriilor site-uri.
Marcile inregistrate care se regasesc in cuprinsul acestui site, apartin proprietarilor de drept.
Pagerankā„¢ is a registered trademark of Google Inc.